Το ακροβατικό σμήνος της ρωσικής Αεροπορίας «Ρώσοι Ιππότες» θα παραλάβει νέα αεροσκάφη
![Το ακροβατικό σμήνος της ρωσικής Αεροπορίας «Ρώσοι Ιππότες» θα παραλάβει νέα αεροσκάφη](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2012/12/19/srussia_47.jpg)
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν ζήτησε η ακροβατική ομάδα «Ρώσοι Ιππότες» να πιλοτάρουν Su-35S και Su-30SM. Αυτό έγραψε στο μικρομπλόγκ του στο Twitter.
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι απαραίτητο να πετούν με νέα αεροσκάφη, παρουσιάζοντας σε όλο τον κόσμο όχι μόνο την απαράμιλλη τέχνη των στρατιωτικών πιλότων της Ρωσίας, αλλά και το ταλέντο των κατασκευαστών αεροσκαφών.
Οι «Ρώσοι Ιππότες»είναι η μοναδική στο είδος της αεροπορική ομάδα ακροβατικού πιλοταρίσματος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας. Η μοναδική στον κόσμο ομάδα είναι ικανή να εκτελέσει ομαδικές ακροβατικές ασκήσεις πιλοταρίσματος με αεροπλάνα κατηγορίας «βαρύ καταδιωκτικό».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr