Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους Α320 σε αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης
![Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους Α320 σε αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2013/01/07/SA320_800.jpg)
Αεροσκάφος Α320 της αεροπορικής εταιρείας “Ρωσία” πραγματοποίησε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης.
Σαράντα λεπτά μετά την απογείωση από το ίδιο το αεροδρόμιο, οι πιλότοι του αεροσκάφους με προορισμό τη Φρανκφούρτη εντόπισαν δυσλειτουργία στο υδραυλικό σύστημα, αμέσως, ενημέρωσαν τον πύργο ελέγχου και σε λίγα λεπτά το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 120 επιβάτες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.
Μετά από μικρή καθυστέρηση, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλος αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας, το οποίο απογειώθηκε κανονικά για τον προορισμό του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr