Μια ημέρα μετά τα τουρκικά μαχητικά ο Α.Νταβούτογλου μπαίνει στην χώρα σαν να είναι στο σπίτι του!
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ

Αφού μας έχει στείλει τα τουρκικά μαχητικά να πραγματοποιήσουν εικονικές επιθέσεις και στρατηγικές αναγνωρίσεις στην Κρήτη μια μόλις ημέρα πριν, ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου επισκέφτηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου, προς “επιθεώρηση” μιας και ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφεύγει να το κάνει.
Σημειώνεται ότι ειδοποίησε μόλις τριάντα λεπτά πριν την άφιξή του στο φυλάκιο.
Το τελωνείο και το συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νατβούτογλου.
Ο κ. Νταβούντογλου, ευρισκόμενος από το πρωί σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ανδριανούπολη, ταξίδεψε αιφνιδιαστικά μέχρι τις Καστανιές του Έβρου, για να ευχηθεί στους Έλληνες αξιωματικούς, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.
Στην ολιγόλεπτη παρουσία του στον ελληνικό μεθοριακό σταθμό, ο Τούρκος πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή και το στρατιωτικό διοικητή Ορεστιάδας, με τους οποίους αντάλλαξε δώρα και τους ευχήθηκε υγεία και ειρήνη.
Μάλιστα όπως πληροφορούν ΜΜΕ η ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δυο αξιωματικούς, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα (είχαν ανάψει και το τζάκι) και καλύφθηκε από τα πολυάριθμα τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούσαν.
Λίγο πριν επιστρέψει στην Ανδριανούπολη ο κ. Νταβούντογλου έκανε δηλώσεις στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Αυτός το “κομμάτι” του το έκανε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr