Στα χέρια των Ρώσων άθικτα νατοϊκά άρματα μάχης των Ουκρανών που τα άφησαν σε Κουρσκ και Μπελγκορόντ (φωτο)
Μεταξύ αυτών διακρίνεται και ένα γερμανικής προέλευσης Leopard 2A6

Στη δημοσιότητα έρχονται διαρκώς φωτογραφίες από την πρόσφατη αποτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση των Ουκρανών να χτυπήσουν τους Ρώσους με «πλάγιες» επιθέσεις στις συνοριακές περιοχές της περιφέρειας του Κουρσκ και του Μπελγκορόντ.
Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω, άνδρες των ρωσικών δυνάμεων αιχμαλώτισαν ένα άθικτο γερμανικής προέλευσης Leopard 2A6 των Ουκρανών, με το οποίο μάλιστα φωτογραφίζονται.
Δείτε φωτογραφία:
Παράλληλα, οι Ουκρανοί μετά την συντονισμένη απώθησή τους από τις περιοχές δασικών εκτάσεων – από όπου ήθελαν και να επιτεθούν στην ρωσική ομάδα μάχης «Βορράς» – άφησαν (κατά τη διάρκεια της φυγής τους), ένα πολωνικό στρατιωτικό άρμα «IMR 2» και ένα ιταλικό άρμα μάχης «Wisent 1».
Δείτε σχετικές φωτογραφίες: