Ύπατη Εκπρόσωπος ΕΕ για εξωτερική πολιτική: «Το πρόβλημα στο ουκρανικό είναι ότι δεν πεθαίνουν Ρώσοι πολίτες»
Απίστευτες δηλώσεις από την Κ.Κάλλας
![Ύπατη Εκπρόσωπος ΕΕ για εξωτερική πολιτική: «Το πρόβλημα στο ουκρανικό είναι ότι δεν πεθαίνουν Ρώσοι πολίτες»](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2025/02/16/KAYA-KALLAS.jpg)
Σε δηλώσεις απίστευτες προέβη η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας Κάγια Κάλλας αναφορικά με το ουκρανικό ζήτημα καθώς θεώρησε ότι ένα από τα προβλήματα που η Ρωσία δεν έχει αρα δεν πιέζεται να τελειώσει τον πόλεμο είναι ότι οι Ρώσοι πολίτες δεν πεθαίνουν!
Έτσι μιλώντας παράλληλα σε συνέντευξη στην Διάσκεψη του Μονάχου η Κ.Κάλλας δήλωσε:
«Σε ότι αφορά το ουκρανικό, το πρόβλημα είναι είναι ότι οι Ρώσοι πολίτες δεν πεθαίνουν, μόνο όσοι Ρώσοι είναι στρατιώτες στο πεδίο».
🇷🇺🇺🇦🇪🇺‼️🚨 EU diplomat Kaja Kallas shamelessly lies and says Russian civilians are not dying.
— Lord Bebo (@MyLordBebo) February 16, 2025
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ