Γαλλία: Στέλνει το πλοίο συλλογής πληροφοριών Α-645 FS Alize στη Μ.Θάλασσα (vid)
![Γαλλία: Στέλνει το πλοίο συλλογής πληροφοριών Α-645 FS Alize στη Μ.Θάλασσα (vid)](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2014/03/28/FS%20ALIZE.jpg)
Η Γαλλία αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί πιο ενεργά στην κρίση που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία!
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα turkishnavy.net/, η Γαλλία στέλνει στη Μαύρη Θάλασσα το πλοίο υποκλοπών Α-645 FS Alize!
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πλοίο διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό τόσο για την υποστήριξη επιχειρήσεων που πραγματοποιούν δύτες όσο και για επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών αφού υπάγεται στις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και πιο συγκεκριμένα στην περίφημη Direction Générale de la Sécurité Extérieure.
Η αποστολή της DGSE είναι η συλλογή πληροφοριών στο εξωτερικό οπότε γίνεται κατανοητό για τον ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσει το συγκεκριμένο πλοίο, σε μια περιοχή που, όπως έχουν ομολογήσει οι Δυτικοί δεν είχαν καμία έγκαιρη προειδοποίηση ή πληροφορία για τις κινήσεις της Ρωσίας με αποτέλεσμα να υποστούν ένα απίστευτο στρατηγικό αιφνιδιασμό στη Κριμαία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr