Το Naval Group παρουσιάζει σήμερα την πρόταση του για τη ναυπήγηση φρεγατών Bellhara σε ΓΔΑΕΕ και ΓΕΝ
![Το Naval Group παρουσιάζει σήμερα την πρόταση του για τη ναυπήγηση φρεγατών Bellhara σε ΓΔΑΕΕ και ΓΕΝ](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2018/05/03/bellhara_4.jpg)
Σήμερα αναμένεται να παρουσιάσει το μικτό κλιμάκιο της Γαλλικής εταιρείας NAVAL GROUP στη ΓΔΑΕΕ και στο ΓΕΝ τις ολοκληρωμένες προτάσεις του για την πιθανή ναυπήγηση 4+2 φρεγατών Bellhara.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μπορεί να ξεκινήσει το 2021 στα ελληνικά ναυπηγεία και να αποδώσει το πρώτο σκάφος το 2025.
Παράλληλα θα συζητηθεί η δυνατότητα παραλαβής με το καθεστώς Leasing, 2 φρεγατών FREMΜ όπου αρμόδιο βέβαια είναι το γαλλικό Ναυτικό και όχι το Naval Group.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ