Στο γνωστό θέατρο Apollo στο Λονδίνο, τουλάχιστον 80 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση της οροφής, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη θεατρική παράσταση. 

Η αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι 81 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων φέρουν πληγές στο κεφάλι, ενώ 7 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού υπέστησαν σοβαρότερους τραυματισμούς.

«Ήταν σαν μια μαύρη ομίχλη, με τους ανθρώπους τριγύρω μου να με ποδοπατούν», δήλωσε η Μισέλ Τσιού, η οποία παρακολουθούσε την παράσταση όταν κατέρρευσε η οροφή.

«Σε όλη μου την καριέρα δεν έχω βιώσει ξανά περιστατικό σαν και αυτό» είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Εξίσου σοκαρισμένος και ο ιδιοκτήτης του θεάτρου. Η Αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει τι πήγε στραβά. Πάντως, από την αρχή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Το Apollo Theatre χτίστηκε το 1901 και έχει χωρητικότητα 775 θεατών. Στο θέατρο παιζόταν η παράσταση The Curious Incident of the Dog in the Night-time, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ