Ο τηλεοπτικός σταθμός RT (Russia Today) δημοσίευσε στο Διαδίκτυο ένα σοκαριστικό βίντεο από το σημείο της έκρηξης του τρόλεϊ στο Βολγκογκράντ.

Από την τρομοκρατική επίθεση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 14 άνθρωποι, 28 τραυματίστηκαν.

Την ίδια στιγμή η Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω απειλής για βόμβα. Στην πλατεία πραγματοποιείται μια επείγουσα απομάκρυνση των πολιτών, αναφέρει το τηλεοπτικό πρακτορείο NTV.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, κάποια γυναίκα άφησε μια τσάντα κοντά στον πύργο Σπάσκαγια. Προς τον τόπο του περιστατικού κατευθύνονται οι ειδικοί για τα εκρηκτικά, η γυναίκα συνελήφθη.

Παραμονές Πρωτοχρονιάς η Κόκκινη Πλατεία είναι γεμάτη από κόσμο. Εκεί διεξάγεται μια εορταστική έκθεση, λειτουργούν ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για παιδιά. Επίσης στην πλατεία διοργανώθηκε παγοδρόμιο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ