Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στο Λονδίνο, με αφορμή τους εορτασμούς για τη Νέα Χρονιά.
Ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε ότι ένστολοι, αλλά και μυστικοί αστυνομικοί, θα περιφρουρούν τη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ θα είναι σε εξέλιξη το θέαμα με τα πυροτεχνήματα.
«Καθώς εισέρχονται στο χώρο, θα δουν ένα αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου και ασφάλειας, θα δουν φυσικά εμπόδια, θα δουν ένστολους αστυνομικούς και άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας. Εκείνο που δεν θα δουν είναι ένα αριθμό μυστικών αστυνομικών που συνεργάζονται μαζί μας για να είναι αυτό το γεγονός ασφαλές», δήλωσε ο Νικ Άλντγουορθ, εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία που είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο τμήμα του Λονδίνου, είπε ότι έχει μάθει τα μαθήματα της φέτος μετά από τα σοβαρά τρομοκρατικά χτυπήματα στην πόλη.