Πρωθυπουργός Ταϊλάνδης στους γονείς: «Δεν έχει σημασία πόσα ξοδεύουμε – Η ζωή είναι πιο σημαντική»
Σύντομη συνομιλία με τους γονείς των παιδιών που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο της περιοχής Τσιανγκ Ράι, είχε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Πραγιούτ Τσαν Ότσα.
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης θέλησε να δώσει κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους, καθώς τα οκτώ παιδιά έχουν βγει ήδη στο φως της επιφάνειας, ενώ άλλα τέσσερα παιδιά και ο προπονητής που τα συνόδευε, παραμένουν βαθιά στα έγκατα της γης, ενώ η αποστολή διάσωσης θα επαναρχίσει μετά από ώρες.
«Δεν έχει σημασία πόσα ξοδεύουμε για να βγουν τα παιδιά, κανείς δεν διαμαρτύρεται γι ‘αυτό. Η ζωή είναι η πιο σημαντική», είπε στους γονείς ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος σκοπεύει να επισκεφθεί και τα παιδιά στο νοσοκομείο, αν εγκρίνουν την παρουσία του οι γιατροί.