Ο Νετανιάχου ήξερε εκ των προτέρων τα σχέδια των ΗΠΑ για να εξουδετερώσουν τον Σουλεϊμανί
Σκηνοθετημένη η «εσπευσμένη» αναχώρηση από την Ελλάδα;
![Ο Νετανιάχου ήξερε εκ των προτέρων τα σχέδια των ΗΠΑ για να εξουδετερώσουν τον Σουλεϊμανί](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2020/01/03/20-01-02_0004_dpc0139.jpg)
Εδώ και κάποιες ημέρες ήξερε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου τα σχέδια των ΗΠΑ για να εξουδετερώσουν τον αρχηγό των Φρουρών Quds Κασέμ Σουλεϊμάνι.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το αραβικό δίκτυο Al Jazeera, το οποίο επικαλείται την ισραηλινή τηλεόραση.
Δεν διευκρινίζεται όμως εάν ήξερε και την ακριβή ημέρα και ώρα που θα εκδηλωνόταν η επίθεση αν και αυτό είναι επίσης πιθανό.
Αποτέλεσμα της επίθεσης που φαίνεται να γνώριζε εκ των προτέρων ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ήταν η εσπευσμένη αναχώρησή του από την Ελλάδα και η αναβολή της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλο «γλιτώνοντας» έτσι πάντως ο Νετανιάχου διάλεξη τουλάχιστον μισής ώρας περί διεθνούς και ευρωπαϊκού Δικαίου από τον ΠτΔ.