Τοποθέτηση τρίτης και τέταρτης τροπίδας για τις ναρκοθετίδες της Ταϊβάν
![Τοποθέτηση τρίτης και τέταρτης τροπίδας για τις ναρκοθετίδες της Ταϊβάν](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2020/04/22/the_guided_missile_destroyer_uss_mccampbell_ddg_85_left_conducts_a_replenishment_at_sea_with_japan_maritime_self-defense_force_fast-combat_support_ship_js_hamana_aoe_424_during_pac_0-scaled.jpg)
Το Ναυτικό της Ταϊβάν πρόκειται να αποκτήσει την τρίτη και τέταρτη ναρκοθετίδα καθώς οι τροπίδες τους τοποθετήθηκαν στα ναυπηγεία.
Ήδη το πρώτο βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής από το Νοέμβριο του 2019 με ημερομηνία παράδοσης το 2021.
Επίσης το δεύτερο από τα τέσσερα πλοία που έως τώρα έχει παραγγείλει το Ναυτικό, βρίσκεται και αυτό στο στάδιο κατασκευής στα ναυπηγεία της επαρχίας Yilan.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ