Διαρρήκτης έγινε «τσακωτός» με το… εσώρουχο – Έβαλε τα γέλια από τη ντροπή του (βίντεο)
![Διαρρήκτης έγινε «τσακωτός» με το… εσώρουχο – Έβαλε τα γέλια από τη ντροπή του (βίντεο)](https://www.defencenet.gr/wp-content/uploads/2020/05/18/28466544-0-image-a-35_1589632082047.jpg)
Για ποιο λόγο ήταν μόνο με το εσώρουχο, παραμένει άγνωστο, όμως αυτός ο ληστής έχει καταφέρει να γίνει viral, με την ιδιαίτερη σύλληψη του.
Ο Ashley Bowen, μαζί με έναν συνεργό του, μπήκαν σε κατάστημα στο χωριό Endon της Αγγλίας στις 3 Δεκεμβρίου 2019 και προσπάθησαν να κλέψουν τσιγάρα και μετρητά.
Όπως αναφέρει ο Independent, ο 29χρονος χρησιμοποίησε έναν λοστό και παραβίασε την πόρτα στο κατάστημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, και στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει το ντουλάπι με τα τσιγάρα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, ο Bowen έστρεψε την προσοχή του σε ένα ΑΤΜ, αλλά και αυτό απέτυχε να το παραβιάσει.
Τελικά, έφυγε από το κατάστημα άπραγος…
Η αστυνομία, λοιπόν, τον αναζητούσε για περισσότερο από έναν μήνα, προτού τον ανακαλύψει, τελικά, μία αστυφύλακας κρυμμένο σε ντουλάπα ενός σπιτιού μόνο με τα εσώρουχα.
Ο Bowen παραδέχθηκε την ενοχή του για φθορές σε ξένη περιουσία και διάρρηξη, καθώς και επίθεση με ξυλοδαρμό, επικίνδυνη οδήγηση, αλλά και οδήγηση χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια. Παραδέχθηκε επίσης ότι παρεμπόδισε έναν αστυνομικό στις 18 Ιανουαρίου.
Φυλακίστηκε, τελικά, για 18 μήνες για διάρρηξη στις 3 Δεκεμβρίου, συν δύο μήνες για ζημιά σε περιουσία και επιπλέον δέκα μήνες για επικίνδυνη οδήγηση…
Από όλα τα παραπάνω εμείς κρατάμε το γέλιο του τη στιγμή που γίνεται «τσακωτός» από την αστυνομικό. Μάλλον ντράπηκε που τον έπιασε με το σώβρακο.