Την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 60χρονος επιχειρηματίας στο Ηράκλειο καταγγέλλοντας ότι αστυνομικός από τα Χανιά προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος ανέφερε ότι ο εν λόγω αστυνομικός, συνοδευόμενος με δύο ακόμη άτομα πήγαν στην επιχείρηση που διατηρεί ο καταγγέλων στη Φοινικιά και πέταξαν τούβλα στο όχημά του με συνέπεια αυτό να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο επιχειρηματίας χρωστούσε χρήματα στον αστυνομικό από την προμήθεια μελιού. Σήμερα το απόγευμα είχε κανονιστεί συνάντηση μεταξύ τους, προκειμένου ο 60χρονος να δώσει έναντι κάποια χρήματα, αφού οι οφειλές είχαν συσσωρευθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν ο ένστολος μετέβη στην περιοχή και διαπίστωσε ότι ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού τους, τότε προκάλεσε σημαντικές φθορές στο σταθμευμένο μπροστά από την επιχείρηση όχημα.

Ο επιχειρηματίας, κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού και μήνυση κατά αγνώστων για τα δύο άτομα που τον συνόδευαν και τα οποία κατά δήλωσή του δεν γνώριζε.

Μέχρι στιγμής, ο αστυνομικός παραμένει άφαντος. 

Πηγή: flashnews.gr

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ