Ο φόρος αίματος που έχουν πληρώσει και εξακολουθούν να πληρώνουν οι ηλικιωμένοι στην Ελλάδα εξαιτίας της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης είναι απίστευτα βαρύς. Μια ακόμη από τις εκατοντάδες δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ. Αυτή τη φορά πρόκειται για έγκλημα το οποίο είχε συμβεί στις 18 Ιουλίου του 2012 στην οδό Πάτμου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 81χρονος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του. Όπως έδειξε η έρευνα, είχε σκοτωθεί πέντε ημέρες πριν.

Η αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 46χρονης Ουκρανής “οικονομικής μετανάστριας” που προσδιορίστηκε ως δράστιδα.

Η 46χρονη φιλοξενείτο από το θύμα στο σπίτι του τον τελευταίο μήνα πριν τη δολοφονία.  Την ημέρα της ανθρωποκτονίας το εγκατέλειψε, αναχωρώντας για την Ουκρανία.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ