Η ΕΛ.ΑΣ αντί να προστατεύει τους Έλληνες πολίτες αναγκάζεται δυστυχώς να κάνει τον «διαιτητή» των Αφγανών…

Επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στα Διαβατά ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις Αφγανοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης όταν Αφγανοί συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτούς να τραυματιστούν.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» πραγματοποιούν ελέγχους για τον εντοπισμό των δραστών.

Σημειώνεται ότι αύριο, Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στο κέντρο «Διόνυσος» στα Διαβατά από κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή λόγω του κέντρου φιλοξενίας ζητώντας μεταξύ άλλων το κλείσιμο του hot – spot.

Παράλληλα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από τους «Ενωμένους Μακεδόνες» μπάρμπεκιου – διαμαρτυρία για την παρουσία προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ